Ova tri horskopska znaka najčešće ostaju sami u životu

Radiosarajevo.ba
Ova tri horskopska znaka najčešće ostaju sami u životu

Ako vam je teško pronaći srodnu dušu, o kojoj od malena sanjate... možda biste trebali pogledati šta vam horoskop piše.

Zašto? Za neke horoskopske znakove pronalazak srodne duše ide teže, kako predviđaju njihove zvijezde. Za njih ne postoji mi, već samo ja

Jeste li među ova tri znaka?

Blizanci 

Blizanci često biraju emotivno nedostupne partnere ili osobe koja su već u vezi ili braku. Oni su u stanju da enormno pate, ali ne odustaju od ideje da će se druga strana promijeniti. Najveći problem Blizancima je da je njihova glava često u oblacima, tako da ne izgledaju dobro u stvarnost. Zato se konstantno zaljubljuju u osobu koja je nedostupna za njih. 

Oni vjeruju da imaju dovoljno strpljenja i pažnje i da mogu sve okrenuti u svoju korist. Kako to obično biva, oni gube mnogo vremena u iščekivanju onoga što žele i na kraju ponovo budu povrijeđeni i slomljeni. 

Lav 

Lavovi lako slome nečije srce i ne uzimaju u obzir da li su nekog povrijedili svojim ponašanjem. Ali, kao po pravilu, čak i za njih uvijek postoji osoba koja je fatalna. U tom trenutku oni su spremni da joj izraze svoju ljubav na neobične načine. Bez obzira koliko je intenzivan taj odnos, Lav je prepušten sam sebi, jer druga strana ne može da podnese njihovu impulsivnost

U stvari, najveći problem je u tome, što Lav želi osobu koja je uvijek tu za njega, ali i dalje misli da najbolje funkcioniraju ako je sam.

Vodolija 

Uvijek slušaju svoje srce. Vodolija je jasna od samog početka, njegova priroda ga poziva da ostanu u tom odnosu da bi vidjeli šta će se desiti na kraju. Njihovom partneru neće smetati sloboda misli i drugačiji pogled na svijet koji ih odvaja od ostatka. 

Oni pokušavaju da se prilagode, ali obično bježe prije nego što bude prekasno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije