Ova 3 znaka horoskopa se uvijek vraćaju bivšim ljubavima

1
Radiosarajevo.ba
Ova 3 znaka horoskopa se uvijek vraćaju bivšim ljubavima
Foto: Pexels / Ilustracija

Izreka kaže “stara ljubav zaborava nema”.

Ali, ipak svaka osoba je individua za sebe - neko nakon raskida brzo okrene novi list i nastavi dalje, dok neko nikada ne preboli kraj i nastavlja da se nada da će se njihova srca ponovo spojiti.

Ovo su tri znaka horoskopa uvek vraćaju bivšim ljubavima:

Rak

Rakovi važe za veoma osjetljive i najromantičnije znakove zodijaka. Veoma su skloni nostalgiji, što znači da često uranjaju u sjećanja i predaju se maštanjima.

Po čemu je svaki horoskopski znak poseban

Po čemu je svaki horoskopski znak poseban

Zbog toga je velika verovatnoća da se vrate bivšim ljubavima. I muškarci i žene ovog znaka ne podnose usamljenost, stoga brzo teže da popune svoju emotivnu prazninu.

Zbog straha da ne prepoznaju ljubav u novim vezama, lakše im je da obnove stare nego da grade nešto iznova sa nekim drugim ljudima koje ne poznaju. Na najmanji nagovještaj nade vraćaju svom bivšem partneru.

Ribe

Ribe imaju dva suprotstavljena motiva za povratak. Jedne pokreće želja da bivšima dokažu da su najbolji i nezamjenljivi. Na sve načine pokušavaju da vrate povjerenje i svu svoju senzualnost koriste kao svoj adut.

Druge pokreće snažna emocionalna veza, tačnije pojedine Ribe ne mogu da žive bez bivše ljubavi, stoga mnogo pate zbog njihovog odsustva, piše Sensa.

Njihove privrženosti su veoma ozbiljne, Ribe nikada ne zaboravljaju bivše ljubavi!

Djevica

Malo je vjerovatno da će pragmatična Djevica postati heroj ljubavne priče, ali iza maske smirenosti kriju se velika sumnjičavost i strahovi.

I muškarci i žene Djevice umiju da budu previše izbirljivi prema ljudima i dugo traže novog partnera, tjerajući mnoge od sebe svojim karakterom.

Stoga, čim dobiju i najmanji nagovještaj da bi veza sa bivšim mogla da se obnovi, oni će biti tu. Sanjaju o povratku u mirnu prošlost i idealizuju bivše partnere.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije