Osam sitnica koje će rasplamsati strasti u spavaćoj sobi

Radiosarajevo.ba
Osam sitnica koje će rasplamsati strasti u spavaćoj sobi
Foto: Arhiv / Crvene štikle

Primjenjući neke od ovih savjeta sve žene mogu se za tren oka pretvoriti u seks bombu, piše Prvatv.rs.

Crne tange će ga izluditi

Mala crna haljina je neizbježan odjevni komad u ormaru svake žene. Ali evo još jedne esencijalne stvari - crne tanga gaćice. S takvim rubljem više ni jedna žena ne mora razmišljati šta obući ispod crne haljine niti će im biti neugodno to pokazati.

Puštena kosa

S vremena na vreme, preoručuju stručnjaci, žene ne bi trebale fenirati kosu. Razbarušeni pramenovi probudiće divlju stranu, što muškarcu sigurno neće promaći.

Crvena za pažnju

Crvena nije slučajno izabrana da bude na znaku "stop" - to je vrlo razoružavajuća boja. Stručnajci savjetuju da kada žena obuće crvenu haljinu, crvene cipele ili bilo šta crveno,  raspalit će svu strast svog muškarca!

Crni svileni kombinezon

Dugi svileni kombinezoni izašli su iz mode još četrdesetih. Ipak, možda bi im se trebalo vratiti jer su nevjerovatno udobni ispod garderobe, ali sjajno izgledaju na tijelu.

Prošetajte pred njim samo u štiklama

Za dodatno rasplamsavanje u spavaćoj sobi, stručnjaci preporučuju da dok se žena svlači skine sve sa sebe osim cipela sa visokom potpeticom, te da opušteno prošetaju okolo i samo čekaju da se strasti rasplamsaju.

Iznenadite ga podvezicom

Stručnjaci poručuju da ako žena nije nosila podvezicu još od vjenčanja, da je vrijeme da tim malim komadom rasplamsaju strast i nova seksualna fantazija može da počne.

Nanosite ruž pred njim

Malo koji muškarac može odoljeti trikovima stare škole, a kako bi i mogao crvenim ružem koji žena prefinjenim pokretima nanosi na usne ispred njega.

Nosite njegovu odjeću

Ima nešto u tome kad žena u kući nosi samo mušku bijelu košulju. To je jak kontrast oštrine i ozbiljnosti i nježne gole kože. Stručnjaci poručuju da žena zakopća samo jedno dugme, te da pokrije samo minimum onoga što treba biti pokriveno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije