Osam poza u seksu koje će raspametiti svaku ženu

Radiosarajevo.ba
Osam poza u seksu koje će raspametiti svaku ženu

 Ne treba se sramiti. Žene vole seks i uživaju u njemu, posebno s brižnim partnerom. Donosimo osam poza koje ženama pružuju posebno zadovoljstvo i puno orgazmičnih trenutaka u kojima niti muškarci neće biti zakinuti, pišeZadovoljna.hr.

1. Seksi osmica

Legnite na leđa, tako što ste prethodno postavili par jastuka ispod svoje stražnjice. On neka se opruži nad vama, slično kao u misionarskoj pozi, ali da mu je gornji dio tijela u pozi kao da radi sklekove. Kružnim pokretima bokova, njegov će penis snažno prodirati u vašu vaginu, dok će kosti zdjelice doticati klitoris i polako vas dovoditi do ekstaze. 'Osmica' iz naziva se odnosi na vaša tijela, koja bi u određenom trenutku trebala izgledati poput mjesta na kojem se kružnice broja osam spajaju. 

2. Uski prolaz

Legnite na trbuh, i prebacite nogu preko noge. Lagano se pridignite na laktove, i pustite vašeg muškarca da se postavi na vas. Zahvaljujući dubokoj penetraciji, osjetit ćete svaki pokret njegovog penisa, a on vas još može dodatno stimulirati dodirujući vam grudi i ljubeći vas po vratu. Zahvaljujući slabijim pokretima, ovo je odlična poza i za muškarce koji se bore s preranom ejakulacijom. 

3. Užitak na rubu

Neka vaš partner sjedne na rub kreveta, te se nasloni na jastuke iza sebe (ali nogama još uvijek dotiče pod). Vi sjednite na njega, i obgrlite ga rukama preko ramena. U ovom položaju žena kontrolira dubinu penetracije i tempo odnosa, dok joj on može doticati leđa, stražnjicu i bokove.

4. G-sklek

Malo akrobacije nikom ne škodi. Legnite na leđa i podignite koljena do glave. Vaš partner neka klekne ispred vas i vi se ispružite tako da vam se stražnjica naslanja na gornji dio njegovih bedara. Neka vas primi za gležnjeve i pruža dodatni oslonac. Osim što vam može koji put doticati klitoris rukom, ova je poza odlična stimuliranje g-točke, po čemu je i dobila ime.  

5. Vruć vjetar u bok

Pripremite njegove bokove na seksi tjelovježbu. Legnite na stranu i podignite jednu nogu u zrak. Vaš partner u klečečoj pozi neka prebaci vašu nogu preko svog ramena i uđe u vas. Svaki pokret njegovih bokova donijet će vam novi užitak, sve dok vas ne dovede do stopostotne ekstaze. Opustite se i uživajte, kao što on uživa u dobrom pogledu na vaše tijelo.  

6. Show na podu 

Savijte lagano koljena i iz uspravnog stava spustite ruke na pod ispred vas. Neka vam on priđe straga i rukama obgrli zdjelicu, prijanjajući vas uz sebe. U ovoj poziciji muškarac ulazi u ženu pod specifičnim kutem koji stimulira klitoris s unutarnje strane, te uvelike dotiče g-točku. Odlična poza, posebno za gipkije žene.

7. Ples licem u lice 

Kleknite na krevet i lagano se spustite na leđa ne mičući noge iz klečećeg položaja. On neka legne na vas i zagrli vas rukama, približavajući svoju glavu vašoj. U ovom položaju poanta nije u penetraciji i g-točki, već u kontaktu očima, intimnosti, dodiru i osjetu. Za romantičnu i emotivnu ženu, ovo je možda i puno bolja poza od mnogih 'egzibicionističkih'. 

8. Što više, to bolje 

Legnite na krevet, s jastukom ispod glave. Skupite noge i podignite ih u zrak. Vaš partner u klečećoj pozi neka ih nasloni na sebe (na desnu ili lijevu stranu).Tako neka vam priđe, pridržavajući vam noge jednom rukom, drugom vas može doticati po grudima. Specifičan kut pod kojim, u ovoj pozi, njegov penis ulazi u vašu vaginu doprinijet će novim senzacijama, posebice ako ste navikli na misionarsku ili doggy pozu. Ako se uistinu želite opustiti i osjećati kao da letite, zabacite ruke iza glave.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije