Opet je popularna: Frizura s kojom nećete pogriješiti ove sezone

Radiosarajevo.ba
Opet je popularna: Frizura s kojom nećete pogriješiti ove sezone
Instagram / Bob preferiraju brojne zvijezde

Navikli smo da svake sezone dobijemo nove predloge za frizure ili farbanje kose, ali ove godine stvari su malo drugačije. Već nekoliko godina unazad ne prestaje vladavina bob ili paž frizure, a jedina novine su u dužini i stilu.

Dok je prethodnih sezona bio popularan takozvani lob (duži bob) i messy kosa, ove godine prednost se daje ravno isfeniranom pažu koji lijepo uokviruje lice, piše Cosmopolitan.

Naravno, odlično će stajati ukoliko se odlučite i za retro lokne (Emili Ratajkovski je isprobala za potrebe jednog snimanja), ali naš predlog je da kosu jednostavno ukrasite nekim zanimljivim detaljem poput upadljive šnale.

Iako su svi frizeri najavljivali trend dugačke kose, bob je ponovo izborio svoje mesto na tronu i ponovo je ubedljivo najpoželjnija frizura za predstojeću jesenju i zimsku sezonu.

U nastavku vam donosimo nekoliko prijedloga kako se ošišate i nosite na najmoderniji način poput vaših omiljenih zvijezda.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaoverdose) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije