Očistite kuću za deset minuta: Ova dva trika će vam olakšati život!

0
Radiosarajevo.ba
Očistite kuću za deset minuta: Ova dva trika  će vam olakšati život!
Foto: Pexels / Čišćenje

Kim Woodburn je "guru" za čistoću doma i influenserka, a svojevremeno je vodila i TV emisiju Koliko je čista vaša kuća. Otkrila je trik za čistu kuću koji je toliko jednostavan, da ćete ga svakodnevno koristiti.

Sve što je potrebno za dom koji blista je deset minuta vremena dnevno, i jedno "pomagalo" koje svi imamo. Kim je objasnila kako sopstvenu kuću održava čistom uz pomoć svojih trikova.

"Dok se krećete kroz kuću, sklanjajte i bacajte stvari. Ako tako radite, nema greške! A ako čekate da se nagomilaju, imat ćete ogroman posao pred sobom. Na ovaj način, malo-pomalo, kuća će vam vremenom postati blistavo čista", rekla je Kim.

Poznato je gdje bi Klopp mogao nastaviti karijeru nakon Liverpoola

Poznato je gdje bi Klopp mogao nastaviti karijeru nakon Liverpoola

"Dovoljno je deset minuta, da pobacate smeće ili posklanjate stvari. A za prašinu i mrvice, ne vadite usisivač svakog dana! Koristite metlicu. Ja koristim svakodnevno, i to obavezno uveče, nikako preko dana", rekla je.

Žena otkrila trik kako očistiti madrac od tvrdokornih mrlja: "Dovoljan je samo jedan sastojak"

Žena otkrila trik kako očistiti madrac od tvrdokornih mrlja: "Dovoljan je samo jedan sastojak"

Ako počistite male nerede metlicom, i to uveče, sutrašnji dan započinjete u čistoj kući. A tako ćete uspjeti da očistite sve što su ukućani možda prosuli ili izmrvili tokom čitavog dana, umjesto da po cijeli dan pomalo čistite.

"Ja pred spavanje prođem kroz kuću sa metlom, ali rijetko vadim usisivač. Mrvice, dlake, sve nestane u trenu", rekla je Kim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije