Očistite dom od negativne energije

Radiosarajevo.ba
Očistite dom od negativne energije
Osjećate negativnu energiju i nervozu koje se danima ne možete riješiti.

Važno je da znate da dom mora biti uredan i čist kako bi u njemu vladala pozitivna energija. Ako se osjećate iscrpljeno ili teško pronalazite stvari po kući, to su neki od znakova da je vrijeme da očistite prostor u kojem živite.

Prvo što trebate uraditi je izbacivanje nepotrebnih stvari i sređivanje nereda.

Slušajte muziku

Pozitivna duhovna muzika svojim ritmom i snažnim porukama utječe na način da se negativna energija raziđe i nestane. Takva je muzika dobra, ne samo za naš prostor već i za dušu jer budi pozitivne misli i emocije.

Riješite se starih i nepotrebnih stvari

Postoje vjerovanje kako je ustajala energija zarobljena u starim stvarima, naročito ako ih imamo mnogo. Neke stvari iz prošlosti još uvijek mogu na sebi imati emocije koje ste osjećali kada ste ih koristili, poput tuge, depresije, ljutnje…Zato oslobodite svoj dom od takvih stvari.

Izbacite oštećene stvari

Posebno se savjetuje izbaciti iz kuće sve oštećenje stvari poput tanjira, šoljica…

Boje u domu

Unesite boje u svoj dom. Žuta boja po feng shuiju u dom donosi bolje uvjete za život, a crvena dugu i sretnu vezu. Narandžasta boja idealan je izbor ako želite da unesete toplinu i radost u svakodnevni život.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije