Novo iz Klasa: Sarko Milk roll 6 u novom pakovanju

Radiosarajevo.ba
Novo iz Klasa: Sarko Milk roll 6 u novom pakovanju
Foto: Klas / Milk roll 6

Police domaćih trgovina bogatije su za još jedan novitet jer je vodeća prehrambena industrija u Bosni i Hercegovini Klas d.d. odlučila iznenaditi svoje korisnike. Najprodavaniji bosanskohercegovački proizvod u kategoriji industrijskih kolača kompanije Klas d.d. Sarajevo Milk Roll 6, od sada je upakovan u pojedinačna pakovanja s novim dizajnom. Atraktivan dizajn uz već prepoznatljivi standardni kvalitet, ovom rolatu ali i cjelokupnom brendu Sarko, dao je novu vrijednost.

"Zaštitili smo svježinu i prepoznatljiv ukus svakog Sarko Milk Roll-a 6 i on je i dalje ostao najtraženiji proizvod u svim domaćinstvima. Redizajnirano i praktično pakovanje omiljenog rolata pruža sada mogućnost potpunog uživanja u svakom zalogaju, bilo kad i bilo gdje", istaknuto je iz Klasa.

Ono što je najbitnije, novi izgled i praktičnost Sarko Milk Roll-a 6 ostao je nepromijenjene kvalitete i ukusa, a dostupan je na tržištu širom BiH.

Sarko je jedan od brendova sa najdužom tradicijom u Bosni i Hercegovini, nastao pokretanjem konditoraja u kompaniji Klas d.d. Sarajevo još 1972. godine. Tada je instalirana prva linija za proizvodnju industrijskih kolača i rolata u istoimenom pogonu.

“Sarko – slatko” slogan je koji već 47 godina povezuje generacije Klasovih potrošača. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije