Nezamislivi razlozi zbog kojih djeca plaču

Radiosarajevo.ba
Nezamislivi razlozi zbog kojih djeca plaču
/ Komad sira je prepolovljen na dva dijela


Prošli vikend, Tumblr naslova The reasons My Son Is Crying viralno se proširio društvenim mrežama. Sadržava fotografije uplakanog jednogodišnjeg dječaka s kratkim objašnjenjima razloga zbog kojih plače, a autori su njegovi roditelji.

Roditelji, koji imaju još jednog sina, starog 3 i pol godine, kažu kako su htjeli pokazati kako doista izgleda život s jednogodišnjakom. Smatraju kako je svaki roditelj doživio takve situacije i željeli su se malo zabaviti na svoj račun, piše Dnevno.ba.

U fotogaleriji pogledajte neke od  razloga zbog kojih Charlie plače.

Neki komentatori kritizirali su ovaj način zabave, dok je večina šalu doživjela pozitivno.

Ovo nije prvi put da su roditelji podijelili s javnošću promjene raspoloženja svoje djece. Blog pod naslovom 46 Reasons My Three Year Old Might be Freaking Out sadržava bisere poput 'čarapa mu je pogrešno obučena', 'autosjedalica je čudna', 'ne smije ući u pećnicu', 'kosa mu je teška' itd

U jednom trenutku Facebook je blokirao dijeljenje linka, označavajući ga kao 'spam' i 'nesiguran', ali su kasnije rekli kako se dogodila greška.

Stručnjaci kažu kako je potpuno normalno da mala djeca plaču iz bilo kojeg razloga. Jedino što nam preostaje je čekati da ta faza prođe, a u međuvremenu se dobro nasmijati.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije