Neobičan modni dodatak: Muškarac ukrasio kosu živom kobrom koja se zavukla među njegove kovrče

0
Radiosarajevo.ba
Neobičan modni dodatak: Muškarac ukrasio kosu živom kobrom koja se zavukla među njegove kovrče
Foto: Printscreen / Kobra u kosi

Ljudi zaista smisle razne neobične načine na koje mogu ukrasiti svoju kosu, no priznajemo da baš nikada nismo vidjeli da neko ukrasi kosu kobrom, koja mu spava na glavi.

No, i to se događa, a što je najbolje u svemu, zmija očigledno uživa u ovoj vrsti odnosa.

Riječ je o malenoj kobri koja ima neobičan način života. Ona i njen nositelj žive u Salvadoru, gdje redovito šeću ulicama.

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Ponovo se oglasio FK Sarajevo: Pročitajte važno saopćenje za navijače

Naravno da je čovjek postao atrakcija, s obzirom na to da mu je u kosi zmija koja se posve zavuče među njegove kovrče, a glavica joj viri kod njegova uha. Znatiželjno promatra svijet kojim se kreće bez ikakvog napora.

Nije poznato zbog čega muškarac hoda sa zmijom u kosi niti se znaju njegovi planovi što će biti kada njegova ljubimica naraste. Neke vrste kobre mogu doseći dužinu od dva metra, što nije lako nositi upleteno u kosu. No, ko zna, možda muškarac već ima planove za frizuru kakvu svijet još nije vidio.

[facebook_video]https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=907030033757719[/facebook_video]

Doduše, takvu već i sad ima, s obzirom na to da ovakvo nešto vjerojatno ljudima ne padne na pamet baš svaki dan, piše Jutarnji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije