Neobičan meni na vjenčanju: Gostima posluživali povrće, kamenice, tablete protiv nadutosti

0
Radiosarajevo.ba
Neobičan meni na vjenčanju: Gostima posluživali povrće, kamenice, tablete protiv nadutosti
Foto: Printscreen / TikTok / Sam Cutler

Sam Cutler na svojim društvenim mrežama promoviše zdrav način života, a iznimku nije napravila ni na dan vjenčanja pa je debi priuštila samo šampanjac s dva grama šećera.

Kanadska influencerica šokirala je pratitelje na Tik Toku kada je odlučila pokazati šta su ona i suprug poslužili gostima na vjenčanju. 

Naime, Sam veliki dio svog sadržaja bazira na zdravom životu i prehrani, a iznimku nije napravila ni na da vjenčanja. 

"Dan sam započela velikim smoothijem od povrća, a onda mi je kuma dala malo svoje salate dok sam se spremala", pričala je Sam u videu naslova "Šta sam sve jela na dan svog vjenčanja".

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

Dok se spremala zajedno s kumom i djeverušama, djevojke su imale posluženu veliku platu sirovog povrća, a nakon proslave se počastila kamenicama i specijalitetom od avokada. Gostima je kao predjelo bila poslužena salata s bezglutenskim hljebom sa strane

@thefitfatale

Here is the full menu of what was served at our #wedding and the precautions we took to be considerate of everyone’s intolerances or dietary restrictions #weddingmenu #WEDDINGDAY #bride #glutenfreebride #dietaryrestrictions

♬ What a Wonderful World - Hana

Nakon toga su svi popili kuglicu leda s limunom, da bi pročistili organizam. Sam se također pobirnula da na svakom stolu budu posebne tablete protiv nadutosti. Glavno jelo bio je losos s povrćem, a torta je bila bez glutena, mlijeka i šećera. 

Što se alkohola tiče, influencerica je poslužila posebni šampanjac s dva grama šećera i Moet. 

"To su jedina dva pića uz koje se osjećam dobro", objasnila je i dodala da su imali poseban stol sa zdravim slatkišima, a na kraju večeri su poslužili tacose. 

Mnogi su u komentarima napali Sam i našalili se da bi naručili hranu iz McDonaldsa kada bi bili gosti na ovakvom vjenčanju, ali neki su stali u njenu obranu.

"To je njen dan, šta vas briga", napisala je pratiteljica, prenosi 24.sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije