Nek' nam vrate Elvisa, Haseta, Bruce Leeja... Naučnici i astronauti tvrde - nismo sami u svemiru

Radiosarajevo.ba
Nek' nam vrate Elvisa, Haseta, Bruce Leeja... Naučnici i astronauti tvrde - nismo sami u svemiru

George Leonard, naučnik NASA-e koji je radio na analizi fotografija iz svemira, prikupio je nekoliko, kako tvrdi, vrlo kontroverznih snimaka Mjeseca koje je objavio u knjizi pod nazivom Još neko je na Mjesecu (Somebody Else Is On The Moon).

Iako su njegovi snimci male rezolucije i slabe kvalitete, on tvrdi da je riječ o NASA-inim fotografijama koje dokazuju da su vanzemaljska bića bila na Mjesecu. Leonard je, kako bi dodatno potkrijepio svoje tvrdnje, objavio i kodove pod kojima je NASA pohranila fotografije.

Leonard tvrdi da NASA odavno zna o vanzemaljskim aktivnostima na Mjesecu, ali da ih pomno skriva od javnosti. Pritom, Leonard nije jedini:

„Čitajte, informirajte se... nema sumnje da nas posjećuju... svemir u kojem živimo mnogo je kompleksniji i uzbudljiviji nego što mislimo. Ljudi se već dugo pitaju da li smo sami. Ne, nismo“, izjavio je i dr. Edgar Mitchell, bivši astronaut NASA-e i šesti čovjek koji je hodao na Mjesecu.

Dodajmo i kako je potvrđeno da je Neil Armstrong prijavio kako je vidio dva NLO-a na jednom krateru Mjeseca.

„To je nešto što svi znamo u NASA-i, ali ne pričamo u javnosti o tome“, priznao je nekadašnji šef komunikacija NASA-e Maurice Chatelain.

Još jedan naučnik koji je radio za NASA-u dr. Farouk El-Baz kazao je kako se neka otkrića jednostavno ne mogu podijeliti s javnosti.

I dr. John Brandenburg, koji je bio zamjenik šefa Clementine misije na Mjesec, tvrdio je kako na Mjesecu postoje objekti i baze koje nisu izgradili ljudi. Isti naučnik ima teoriju, koju bazira na tragovima uranija i torija na površini Crvene planete, kako su se najmanje dvije nuklearne eksplozije dogodile na Marsu i za to krivi – vanzemaljce.

Konačno, i drugi NASA-ini naučnici ustvrdili su kako je kontakt s vanzemaljskom vrstom u narednih 20 godina – neizbježan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije