Navodni vanzemaljac u šumi Amazona

Radiosarajevo.ba
Navodni vanzemaljac u šumi Amazona

Uz stablo amazonske prašume čudno stvorenje, nalik izvanzemaljcu. Nedaleko od njega – snop svjetlosti.  Snimak je napravilo dvoje britanskih turista koji su bili u posjeti Mamaus regiji, u Amazoni.

'Ovo je vrlo uvjerljiva snimka koju će biti teško diskreditirati', rekao je Michael Cohen, pisac znanstvene fantastike i vlasnik portala allnewsweb.com, za The Sun. Dodaje da je upravo taj dio Amazone poznat po različitim UFO pojavama jer se pretpostavlja da je izvanzemaljcima zanimljiv zbog biološke raznolikosti, prenosi Dnevnik.hr.

'Brazilska je Vlada istraživala ovo područje u 'Operaciji Prato'. U istrazi je sudjelovala i vojska koja je trebala utvrditi postoje li kakvi dokazi o prisutnosti izvanzemaljaca. Brazilska je Vlada u početku poricala postojanje Operacije Prato, no kasnije se ispostavilo da postoje brojni podaci povezani s time', dodao je Cohen za the Sun. Za snimku se već otimaju holivudski producenti, prenosi Dnevnik.hr



 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije