Napravite mjesta: Ovih pet stvari svaka žena će imati u ormaru

0
Radiosarajevo.ba
Napravite mjesta: Ovih pet stvari svaka žena će imati u ormaru
Foto: Instagram / Pletena haljina

Ako vam je dosta kompliciranja, u ormaru sigurno imate dovoljno jednostavnih, a efektnih komada koje može nositi iznova i iznova. Čak i ako to nije slučaj, ovojesenski trendovi naginju upravo takvoj odjeći koja ostavlja maksimalan dojam s minimalno truda.

U nastavku donosimo pet prijedloga za ljubitelje nekompliciranih komada i, naravno, prijedloge za šoping.

Seksi koža 

Kožne hlače, košulje, haljine, kombinezoni...na vama je da birate. Prava ili umjetna koža uvijek je ostavljala moćan efekt, a nevjerojatno lako se kombinira s drugim bazičnim komadima. Kožne hlače uparite s crop topom i sakoom ili pak kožnu košulju odjenite na bicke i robusne čizme, piše Gloria. 

Klasični blejzer 

Sako ili blejzer klasičnog, pomalo muškog kroja divan je dodatak košulji i širokim hlačama za odličan poslovni look bez puno truda. Super će izgledati i na traperice i tenisice, a možete ga i stegnuti u struku remenom.

"Prevelika" košulja 

Nabacite 'preveliku' košulju na traperice ili klasične hlače i instantno ćete dobiti look za svaku prigodu, bilo poslovnu ili privatnu. Košulja vam može poslužiti umjesto jakne; u tom slučaju ispod nje odjenite majicu. Također, možete je nositi i kao haljinu uz elegantan remen i cipele s visokim potpeticama.

Cool baloner 

Ima li ultimativnijeg jesenjeg komada od balonera? Sumnjamo. Ispod njega možete isfurati bilo što (ili ništa ako želite iznenaditi dragog/dragu). Osim klasičnih koji uvijek pale, nabavite jedan s neobičnim detaljima poput pufastih rukava.

Pletena haljina 

Trendi pletena haljina svestran je komad jer u kombinaciji s određenom vrstom obuće može poslužiti za razne prilike. U osnovi vam ne treba ništa drugo osim para sandala ili čizama za šik look u trenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije