Najslađi trenuci djetinjstva: Vratite na trenutak lijepe uspomene! (FOTO)

Radiosarajevo.ba
Najslađi trenuci djetinjstva: Vratite na trenutak lijepe uspomene! (FOTO)
/ FOTO: Facebook/Nostalgija

U vrijeme kada su laptopi, tableti i mobiteli jedine igračke koje djecu čine sretnima, moramo se zapitati - da li će oni ikada osjetiti prave čari djetinjstva?

Čega će se to oni rado prisjećati? Da li će kao i mi tražiti barem slike po internetu, samo da bi se vratili u taj bezbrižni dio života? Ili neće ni shvatiti da su nekad imali priliku da  uživaju u sitnicama, koje su koštale, pa skoro ništa, piše portal Sigma.ba.

I dok oni plaču roditeljima jer neko ima bolji mobitel, mi smo plakali jer naš drugar/ica iz klupe ima ljepšu olovku, olovku sa tablicom množenja, za koju smo bili ubijeđeni da naši učitelji nemaju pojma, pa ih tako kao prevarimo da bolje znamo.

Pa onda one mirisne gumice, ne sviđa se nama ona sa narandžom, želimo mi sa jagodom, jer je niko nema. Pa kad nam je roditelji kupe, budemo glavni taj dan u razredu. Sutradan naravno, svi imaju istu...

Zavirite u fotogaleriju!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije