Najpoznatija ruska astrologinja: Čuvajte se ovih datuma!

Radiosarajevo.ba
Najpoznatija ruska astrologinja: Čuvajte se ovih datuma!
Foto: Pixabay / Ilustracija / Horoskop

Mnogi misle da se tokom prestupne godine, kakva je 2020, dešavaju veliki preokreti na svim poljima.

Obično je karakteriše prisustvo snažnih energija i ozbiljne transformacije, piše portal Stil.

S jedne strane nosi sa sobom velike gubitke, dok sa druge donosi i velike prilike za napredak.

Astrologinja Natalija Malahova otkriva kakva će biti i u kojem periodu moramo da se primirimo i ne donosimo nagle odluke.

Postoji opravdano vjerovanje da će ova godina biti godina velike krize. 2020. je započela velikim pomračenjem koje je trajalo od 26. decembra 2019. do 10. januara 2020. Ovaj tunel pomračenja odgovoran je za ravnotežu duhovnih, materijalnih i moralnih interesa tokom naredne godine, pa iz tih razloga su mogući bolni periodi, gubici i sukobi.

Ova godina se može opisati kao složena. Postojat će periodi koji su povoljni za neke odluke, ali će biti i onih u kojima je najbolje ništa ne raditi i pustiti da stvari idu svojim tokom.

Na primjer, dani od 24. januara do 30. marta idelani su za realizovanje poslovnih ideja, različitih projekata i pregovora.

Prema riječima Natalije ovo je vrijeme kada biste trebali da "zgrabite sreću za rep" i ostvarite sve što ste dugo želeli.

Mart je odličan za usavršavanje i sticanje novih znanja, kao i za putovanja.

Od 14. maja počinje retrogradni period i traje sve do 13. septembra. Retrogradni Jupiter usporava rješavanje pravnih pitanja, usporava društvene odnose i generalno nije dobar period za počinjanje novih stvari.

Finansijska ulagnja izbjegnite u ovom periodu, jer se neće slavno završiti. Ovo vrijeme je najbolje posvetiti duhovnom razvoju.

Moguća je i finansijska kriza na svjetskom nivou, upozorava astrologinja, navodi portal Stil.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije