Najdeblja žena na svijetu želi smršavjeti kako bi mogla hodati do oltara (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Najdeblja žena na svijetu želi smršavjeti kako bi mogla hodati do oltara (VIDEO)

Charity Pierce teži preko 340 kilograma, a želi smršavjeti radi vjenčanja iz snova, ali i kako bi mogla gledati odrastanje svoje kćeri. 

Najdeblja žena na svijetu, 38-godišnja Charity Pierce, želi smršavjeti oko 125 kilograma kako bi mogla otići na spasonosnu operaciju podvezivanja želuca u Teksasu, ali i plesati cijelu noć na vlastitom vjenčanju. Želi imati vjenčanje iz snova s 22-godišnjim zaručnikom.

"Odlučna sam u namjeri da se ne želim vjenčati doma. Želim hodati do oltara", rekla je i dodala kako planira nositi vjenčanicu, kaubojske čizme i šešir.

Majka jednog djeteta, koja trenutno ima 347 kilograma, godinama nije napustila kuću zbog svoje težine. Prijavila se za sudjelovanje u reality showu, a bolnica u Houstonu voljna ju je operirati ako do kraja aprila uspije doći na pregled u Teksas.

Međutim, kako u obični auto ne staje tako lako, morat će iznajmiti privatna ambulantna kola zbog čega trenutno pokušava prikupiti potrebnih 5.000 dolara.

Kilograme želi izgubiti i kako bi gledala odrastanje svoje kćeri. Želi biti uz Charyl na njezinoj promociji i vjenčanju. 

"Dobro joj ide zadržavanje mobilnosti, ali osjećam da neće dugo izdržati ako uskoro ne dobije pomoć", rekla je njezina kći.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije