Muškarci koji često varaju svoje žene ispričali zašto to rade

Radiosarajevo.ba
Muškarci koji često varaju svoje žene ispričali zašto to rade
Pixabay / Ilustracija
Muškarci i žene koji varaju svoje partnere često osjećaju krivicu i žale nakon što imaju aferu. No, dva oženjena muškarca iz Australije ne osjećaju ništa slično i priznaju kako nemaju namjeru stati.

Muškarac pod pseudonimom Frank (42) je biznismen iz Sidneya i u braku je već 20 godina. Ženu je počeo varati osam godina nakon vjenčanja.

"Ona se mnogo promijenila i postala je vrlo agresivna. S njom sam još uvijek samo zbog djece", priča Frank za australski Daily Mail.

Priznaje da ženu vara najmanje jednom sedmično, i to se događa u toku dana.

"Osoba s kojom se sad viđam ima svoju firmu i također je udata pa je lakše da to učinimo tokom dana. Imamo i pravila kad i kako možemo pričati", govori Frank.

Najteže mu je, dodaje on, odabrati mjesto na kojem će se susresti s ljubavnicom. Kaže i kako ne namjerava prestati. Ponekad ima osjećaj krivice, ali to ne traje dugo. Smatra i da mu ne bi smetalo da ga žena vara.

Mike (pseudonim) ima 36 godina. Iz Melbournea je i oženjen je deset godina. Ljubavnicu je, kaže, upoznao na internetu.

"Prvi put sam suprugu prevario prije godinu dana. Situacija se mijenja, ljudske potrebe se mijenjaju. Bila je to seksualna potreba, ništa drugo", priča on.

Njegova ljubavnica ima 42 godine i iz Melbournea je. Nalaze se svakih nekoliko sedmica i to zovu izletom van svakodnevnice. Ni on ne osjeća krivicu, bez obzira na to što je otac i "sretno" oženjen.

"Nekad morate biti sebični. Sve zbog velikog plana", govori on i priznaje da će suprugu vjerovatno nastaviti varati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije