Možda je neobična, ali je ovo najtraženija torba ove sezone

0
Radiosarajevo.ba
Možda je neobična, ali je ovo najtraženija torba ove sezone
FOTO: Pixabay / Ilustracija

Mekana teddy torbica brenda "Cos" je najtraženija torba ove sezone.

Kaputi tzv. teddy upravo su bili inspiracija za ovu mekanu torbu čije su slike popunile stranice Instagrama i Pinteresta.

Ova popularna tašna dolazi u clutch varijanti od takozvanog shearling krzna i velika je, pa u nju možete da potrpate sve što vam je potrebno, iako joj to nije osnovna funkcija, piše zena.blic.rs.

Vjerujemo da je baš zato najtraženiji komad poslednjih nekoliko nedjelja - šik je, podiže svaku kombinaciju na viši nivo, a opet je praktična.

Cijena je 79 eura.

Koliko je "Cos" tašna popularna najbolje govori podatak da je potražnja za njom posljednjih nekoliko nedjelja porasla za 73 posto, te da je rasprodata, iako je u prodaju puštana u dva navrata.

Osim zanimljivog materijala, ova torba ima i prepoznatljiv oblik "pozajmljen" od čuvenog modela Pouch torbe brenda Bottega Veneta.

Upravo se u toj zanimljivoj kombinaciji materijala i prepoznatljive poželjne siluete krije tajna njenog eksplozivnog uspjeha.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije