Modni trendovi: Svijet je "poludio" za ovom tašnom

Radiosarajevo.ba
Modni trendovi: Svijet je "poludio" za ovom tašnom
Instagram / Tašna Chloe
Ove godine oprostili smo se od trenda logomanije, ali luksuzni brendovi ovo ne posmatraju kao modnu novotariju - prosto svoj logo koriste kao znak koji će njihove proizvode razlikovati od brze mode i učiniti ih vječnim!

Tako je ove sezone francuski brend Chloé lansirao novi model torbe - C bag, krajnje minimalističku, vrlo elegantnu koju krasi metalna kopča u obliku slova C.

Ova torbica dolazi u nekoliko veličina i boja, kao i tekstura...

Cijena im se kreće oko 2.000 dolara, piše srbijanski Blic.

Kažu da će upravo ova jednostavna, a ipak efektna torbica napraviti pravi bum u danima pred nama, te da će zapravo dobiti status modnog klasika.

Ovakva predviđanja nas ne čude, jer je ova torba zaista vrlo svestrana - ima kaiš koji vam omogućava da je nosite preko ramena, ali i malu ručku ako želite da je nosite u ruci, a uklapa se u najrazličitije stilove i lako će doprinjeti atraktivnosti vaše kombinacije.

Trendseterke su već "lude" za ovom Chloe tašnicom, pa su društvene mreže prepune fotografija na kojima vidimo kako se divno uklapa uz sve.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chloé (@chloe) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije