Maska Julie Roberts je sve što vam treba za gustu i bujnu kosu

0
Radiosarajevo.ba
Maska Julie Roberts je sve što vam treba za gustu i bujnu kosu
Foto: EPA-EFE / Julia Roberts

Oduvijek ste se divili bujnoj kosi Julie Roberts? Sada i vi možete da imate takvu uz pomoć maske, čije sastojke već imate kod kuće.

Glumica Julia Roberts ima zanosnu dugu, zdravu i prirodnu kosu, a nedavno je otkrila koji prirodni sastojak koristi. Osim što stari dostojanstveno i sve više pribjegava prirodnom izgledu, Julia i dalje ima raskošne lokne, zdravu i njegovanu kosu.

Otkrit ćemo vam njenu tajnu - ekstra djevičansko maslinovo ulje.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Julia ga koristi kao masku za kosu, tako što nekoliko kapi ulja pomiješa sa toplom vodom, umasira u kožu glave i ispere nakon otprilike pola sata.

Glumica sa istim sastojkom njeguje i stopala i priprema se za sezonu otvorene obuće. Kako je jednom prilikom izjavila, dok čeka da maska na kosi odstoji, ona utrlja isto to ulje na stopala, ali sada ga ne miješa sa vodom. Zatim obuje stare čarape i ostavi da ulje djeluje na kožu stopala preko noći.

Ove 100% prirodne tretmane možete da isprobate na sebi i više puta sedmično, a vjerujemo da će maslinovo ulje dodatno nahraniti vašu kožu i kosu, prenosi Sensa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije