Luksuz hotela Libertas Rixos***** u Dubrovniku uz paket noćenja po želji

Radiosarajevo.ba
Luksuz hotela Libertas Rixos***** u Dubrovniku uz paket noćenja po želji

Kada pomislite na luksuz, samo tri riječi će vas oboriti sa nogu - Hotel Rixos Libertas i njegovih 5 zvjezdica!

Portal za grupnu kupovinu, eKupon.ba i hotel Rixos ovom prilikom nude vam nevjerovatnu priliku da provedete dan iz snova po super cijeni. Počasite sebe, svoju voljenu osobu ili cijelu porodicu noćenjem u ovom predivnom, luksuznom hotelu. Odmorite se uz bogati wellness sadržaj, večernji muzički program u restoranu hotela, uz uključen polupansion, ne mislite ni o čemu, samo uživajte..

Kada bismo vam rekli da tri dana u ovom prekrasnom hotelu samo preko eKupona koštaju samo 391 KM, biste li nam povjerovali!? Preko eKupona imate mogućnost boravka i dva dana za samo 196 KM! Uz hotel Libertas Rixos i eKupon.ba luksuz više nije nedostižan.

Hotel Rixos Libertas***** nalazi se na 15 minuta hoda od povijesne jezgre Dubrovnika, a gostima nudi velik spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenima i panoramskim pogledom na more. 

Sve klimatizirane sobe hotela Rixos Libertas Dubrovnik sadrže elegantan i moderan namještaj, TV ravnog ekrana, besplatni bežični pristup internetu i prostranu kupaonicu. Spa centar prostire se na 2 etaže, a uključuje turski hamam, unutarnji i vanjski bazen te brojne tretmane za pomlađivanje. Gosti se također mogu zabaviti u kockarnici hotela Rixos Libertas.

Kupon možete koristiti u period od 23. oktobra 2015. do 31. marta 2016. (osim za Novu godinu) a samo preko eKupona ponuda dodatno uključuje: vode u sobi i boca pjenušavog vina po dolasku, kasni check out (do 15:00 h), internet, besplatan parking, subotom navečer muzika u Agora baru i mnogo toga još.

Iskoristite nevjerovatnu priliku na eKupon.ba, posjetite jedan od najljepših hrvatskih gradova i uživajte u hotelu koji pripada lancu najekskluzivnijih hotela u svijetu, u Hotelu Rixos

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije