Lice ispod šminke: Videopriznanja osoba kojima je makeup potreba (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Lice ispod šminke: Videopriznanja osoba kojima je makeup potreba (VIDEO)

Makeup reklame su rijetko inspirativne, ponajprije jer se radi o modelima besprijekornog izgleda koje su uz to na u raznim editorijalima i naslovnicama dodatno fotošopirane.

Jedna kozmetička kompanija suprotstavila se takvom ispraznom oglašavanju. Naime, odlučili su otkriti tajne osoba kojima je šminkanje potreba, a ne samo pitanje taštine u njihovom životu i poslu.

Cassandra je profesionalni model, a od srednje škole ima velike komplekse zbog akni. Pogledajte njezino priznanje o tome koliko joj je šminka pomogla da se izrazi i pokaže sebe svijetu:

Cheri ima vitiligo, bolest kožnog pigmenta. Oboljela je tek u 20-ima i to ju je šokiralo, osobito jer radi s malom djecom koja su je se bojala. Pogledajte što je rekla u videu:

Lina je model i plesačica s dermatitisom, za kojeg je vjerovala da će uzrokovati kraj njezinoj karijeri. Kaže da se puderom ne skriva, već da je on njezin saveznik u samopouzdanju i uspjehu:

Rico šminku koristi kako bi prekrio svoje tetovaže:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije