Lana Jurčević pokazala prizor iz doma: Mnogi su komentarisali jedan detalj

1
Radiosarajevo.ba
Lana Jurčević pokazala prizor iz doma: Mnogi su komentarisali jedan detalj
FOTO: Facebook / Lana Jurčević

Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević odlučila je nasmijati svoje fanove prizorom koji je zatekla na svom balkonu. Uvijek realna Lana fotografirala je spužvu kojom pere balkon, a koja se transformirala iz svog prirodnog stanja u mini herbarij.

"Umirem od smijeha! Ja ne znam, ali mene ovakve stvari tako razvesele! Pa meni je počeo rasti vrt na spužvi za čišćenje na balkonu!! Hahahahaha! I love it! Ima tu i paučine i cijelo životinjsko carstvo… Znači ja ovo NE DIRAM. Puštam da vidim do kud će i do kad će. Čak je i trava na lijevom ćošku počela rasti. A balkon ću ribati nečim drugim", poručila je Lana.

Njene pratitelje je ovaj prizor nasmijao, a neki su joj nabacili i poslovne ideje.

Kako razlikovati piletinu uzgojenu na prirodan način od one što je puna hemikalija?

Kako razlikovati piletinu uzgojenu na prirodan način od one što je puna hemikalija?

"Patentiraj ti ovo! Obnovljivi izvori, na kraju krajeva uspjela si uzgojiti vrt iz spužve. Tačno ni ne smiješ dirati više, nema ni pranja balkona. By the way ljubomorna sam, ja sam ubila svaku biljku koja mi je ušla u kuću, a tebi rastu i iz spužve, šta ti je nafaka", komentirala je jedna pratiteljica.

"Može, patent! Ja ne znam ša je, ali zadnja tri mjeseca mi je sve propupalo. Čak i orhideja koja se nije budila dvije godine, znači džungla na sve strane hahaha…", odgovorila joj je Lana, koja je godinama u vezi s tajanstvenim Filipom Kratofilom.

Drugi su pak komentirali da pjevačica neko vrijeme nije prala pod balkona.

"Dobro koliko dugo nisi dirala tu spužvu da je na njoj počela džungla rasti?", "Znači dugo se nije čistilo","Znači da često čistiš,kao i ja", samo su neki od njihovih komentara, koje je Lana brzo 'riješila' duhovitim odgovorima.

"Znala sam da me čeka ovakav komentar. Padala kisa tjednima.. a prije toga bila jesen i zima. Vrijeme je za obnovu", poručila je i dodala da treba imati vremena za čišćenje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije