Ko je Bosanka koju ljubi Zvonimir Boban, proslavljeni nogometaš

10
Radiosarajevo.ba
Ko je Bosanka koju ljubi Zvonimir Boban, proslavljeni nogometaš
Print Screen / Zvonimir Boban i Marijana Gikić

Proslavljeni nogometaš snimljen je na Braču u društvu 33-godišnje stomatologinje.

Početkom maja ove godine nakon 28 godina braka Leonarda i Zvonimir Boban odlučili su krenuti odvojenim putevima.

"Lea i ja razišli smo se i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi, za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život",  rekao je tada kratko Zvonimir Boban, piše Večernji list

Prema pisanju časopisa Story proslavljeni hrvatski nogometaš već neko vrijeme je u romantičnoj je vezi s 33-godišnjom stomatologinjom Marijanom Gikić, a njihov fotograf snimio ih je u šetnji na Braču gdje porodica Boban ima kuću.

Kako Story saznaje Marijana je već upoznala dosta članova porodice Boban. Marijana je rodom iz Bihaća, na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2012. godine.

Iste godine upisuje Poslijediplomski doktorski studij Dentalne medicine, dok 2015. započinje specijalizaciju iz stomatološke protetike. Na svom profilu na Instagramu napisala je kako je mama male Vere.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije