Savjeti / Kako da postanete viša klasa

02. 01. 2019. u 10:20:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 34

Letite jeftinim avio-kompanijama, volite slatkiše, čitate knjige i zanima vas astrologija? Na dobrom ste putu da postanete pripadnik više klase.

Tako barem kaže britanski magazin "Tatler" koji je objavio vodič za sve zainteresovane kako da narednu godinu provedu kao pripadnici više klase.

Ako želite da budete elita ne treba da idete u Francusku (izuzetak je Pariz), ni slučajno da letite klasičnim avio-kompanijama, niti da koristite Facebook, Tinder, niti iPad.

Nikako ne treba da držite dijetu, da pijete bijelo vino, koristite suplemente, sredstva za ispiranje usta i vlažne maramice. U višu klasu vas neće dovesti ni navika da pričate o sebi, želja da pravite svadbu od tri dana u Burmi, niti činjenica da muža ili ženu posmatrate kao trofej.

A šta treba da radite? Da volite svoje roditelje, da čitate knjige, kupujete novine, letite jeftinim avio-kompanijama, i to najbolje u Atinu ili Švedsku.

Prošla su vremena kad viša klasa nije radila, sada je neophodno da imate posao, ali i vozača, da se bavite astrologijom, a da vam najbolji prijatelj bude mnogo stariji.

Elita je takođe vjerna, ljubazna, ali umije da kaže "ne" i tokom razgovora postavlja pitanja sagovorniku. I ono što će obradovati mnoge, jede hljeb, slatkiše i pržena jaja.

Uz, naravno, šampanjac.

NEMA KOMENTARA