Jeste li razmišljali o seksu u svemiru? Moguće je!

Radiosarajevo.ba
Jeste li razmišljali o seksu u svemiru? Moguće je!

Tokom ove godine bi se moglo znati kako izgleda prvi seks u svemiru, piše Independent. Prvu seksi misiju planira Pornhub koji traži investitore za film za odrasle koji bi se snimao u Zemljinoj orbiti.

Nadaju se da bi Sexplorations mogao biti snimljen u ovoj, 2016. godini, a za pokrivanje troškova traže 3,4 miliona dolara. Riječ je o dosta novca, no po svemu sudeći, neće ga biti problem skupiti s obzirom da Pornhub ima 16 milijardi pregleda godišnje.

Ljudi, bar koliko je poznato, nisu do sada imali seksualne odnose u svemiru. Vjeruje se da su oni mogući, bez obzira na antigravitaciju, a osim toga, razmnožavanje je ključ eventualne kolonizacije drugih planeta, piše Independent.

Iz Pornhuba poručuju kako sve rade iz ljubavi prema seksu i nauci te da se na taj način pridružuju pionirima svemira Armstrongu i Gagarinu.
Moć je u vašim rukama: Narukvica koja masturbiranje pretvara u energiju

Za glavne glumce već su izabrani Eva Lovia i Johnny Sins koji će imati šest mjeseci rigoroznih priprema za snimanje u svemiru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije