Izračunajte svoj godišnji broj i saznajte šta vam donosi 2022. godina

1
Radiosarajevo.ba
Izračunajte svoj godišnji broj i saznajte šta vam donosi 2022. godina
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Počela je nova godina, a mnogi su ovaj, još jedan, početak iskoristili za donošenje novogodišnjih odluka.

Želite li maksimalno iskoristiti svoje želje i ciljeve, odgovore potražite u numerologiji. Poigrajte se, izračunajte koji je vaš godišnji broj i saznajte što trebate učiniti u 2022. godini.

Prema numerološkom tumačenju, naš životni vijek može se sabrati unutar ciklusa od devet godina, koji započinje u trenutku našeg rođenja, a završava u istom trenutku kada i naš život.

Otkrivamo o čemu će glasati zastupnici Narodne skupštine RS

Otkrivamo o čemu će glasati zastupnici Narodne skupštine RS

Svaka godina unutar ciklusa ima svoje jedinstveno značenje i smjernice s kojima će se svako od nas susresti u nekom djelu svog života. Spomenuta značenja, u obliku osobnog godišnjeg broja mogu nam pomoći da donesemo neke manje i veće životne odluke i tako nam pomoći da život učinimo boljim, lakšim i zanimljivijim, piše Zadovoljna.hr.

Postupak izračunavanja osobnog godišnjeg broja i analizu dobivenog broja:

1. KORAK

Zapišite 4 brojke vašeg datuma rođenja (dan i mjesec) te zbrojite sve znamenke i pribrojite ih godini (2022.) Ako ste dobili samo jednu znamenku ona predstavlja vaš lični broj godine. Ali, ako ste ipak dobili dvoznamenkasti broj (kao u primjeru), zbrojite dobivene znamenke.

Primjer: Ako ste rođeni 12. lipnja, napravite sljedeće:

1+2+0+6+2+0+2+2 = 15

1+5 = 6

2. KORAK

Nakon što ste dobili jednoznamenkasti godišnji broj, saznajte što se skriva iza te znamenke.

Taj broj može vam pomoći oko životnih odluka u nadolazećoj godini te vam sugerirati što možete učiniti kako biste poboljšali svoj život.

Isto tako možete izračunati i broj osoba s kojima ste povezani i uz koje se veže vaš život jer na taj način možete razumjeti njihov životni put i tako poboljšati vaš odnos i vezu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije