Interex supermarket proslavlja 13. rođendan

Radiosarajevo.ba
Interex supermarket proslavlja 13. rođendan

Maloprodajni lanac prehrambenih i neprehrambenih artikala CDE B d.o.o. - Interex u oktobru obilježava trinaestu godišnjicu rada u BiH.

Interex pripada francuskoj grupaciji Intermarche koji postoji preko 40 godina i koja ima preko 4 000 prodajnih mjesta u Evropi. Prvi prodajni objekat Interexa u BiH otvoren je 1999. godine u Sarajevu, a danas su tu 24 prodajna mjesta od 600 do 3 300 m2. 

Svoj razvoj Interex bazira na strategiji koju slijedi i danas; 'Najjeftinije mjesto u gradu' je na stalnoj usluzi kupcima, nudeći im asortiman koji je prilagođen gradovima odnosno sredini u kojoj se nalazi.


Interex  u periodu od 04. oktobra do 04. novembra svoju 13. godišnjicu rada obilježava brojnim akcijama, sniženjima, cijenama dana, promocijama, dnevnim nagradama itd.

Za svoje vjerne kupce Interex je pripremio i veliku nagradnu igru 'Kupuj, štedi i osvoji!' u periodu od  8.oktobra do 31. decembra 2012., koja će im pružiti priliku da osvoje jednu od brojnih vrijednih nagrada. Ovogodišnje nagrade su: 45x godišnja kupovina–GRATIS (odnosno 12 mjeseci gratis kupovine) i  24x vikend za dvoje u Dubrovniku.


Danas je zvanično obilježen početak proslave godišnjice u prvom Interexovom objektu Sarajevo1 (Stupska bb), gdje je sa kupcima podijeljena i velika rođendanska torta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije