... / Horoskopski znakovi koji se prvi sele iz porodične kuće

26. 10. 2020. u 22:23:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Ima ljudi koji žele otići iz svoje porodične kuće što ranije bilo zato što ih porodica guši, bilo zato što žele postati sami svoje gazde, siti su sredine u kojoj su odrasli, radoznali su, žude za uzbuđenjima...

Neki horoskopski znakovi posjeduju ove osobine u većoj mjeri od drugih, pa su skloniji napuštanju porodičnog doma prvom prilikom.

Strijelac

Bilo bi čudno da se Strijelac ne želi odseliti od kuće čim mu se ukaže prilika za to. S vremena na vrijeme treba mu krupnija promjena, a najbolji je način za to život na različitim mjestima. Selidbom otvara mogućnost upoznavanja novih životnih stilova, kultura i tradicija. Ako se i ne odseli, koristi dom kao bazu za putovanja, ali se ne zadržava dugo u njemu.

Blizanci

Najprilagodljiviji znak zodijaka na novoj se lokaciji ubrzo osjeća kao kod kuće. Da bi se što prije uklopio i što manje izdvajao od domorodaca, usvaja lokalne običaje i obilazi popularna mjesta. Majstor komunikacije lako sklapa poznanstva i gradi široku krug prijatelja i profesionalnu mrežu. Nije duboko emotivan i dobro podnosi odvajanje od uobičajene sredine, pa će se bez teškoća preseliti više puta.

Vodolija

Selidba daleko od kuće jedan je od dobrih načina ostvarivanja nezavisnosti za kojom Vodolija žudi od djetinjstva. Sviđaju joj se izazovi koji podrazumijevaju borbu na sve ili ništa. Malo je vjerovatno da će se javljati kući tražeći pomoć, ali neće biti prepušten sam sebi. Zahvaljujući otvorenosti i neposrednosti sklapa prijateljstva gdje god da pođe, piše Noizz.

Ovan

Ljubav prema uzbuđenjima bitna je osobina Ovnova, a šta može biti uzbudljivije nego rana selidba daleko od kuće. Uskakanje u nove situacije bez velike pripreme i garancija sigurnosti zahtjeva naglost i spremnost na rizikovanje, a to je Ovnov zaštitni znak. Nova iskustva uljepšavaju mu život i nadahnjuju ga. Doživljava selidbu kao takmičenje sa sobom i onima koje će sresti u svojoj novoj pustolovini.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA