Šminkanje / Greška koju prave sve žene koje imaju smeđe oči

21. 10. 2019. u 11:18:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 28

Iako se na prvu čini kako uz smeđe oči pristaje baš sve, to ipak nije slučaj.

Naime, većina smeđookih žena čini istu make-up pogrešku i koristi topla smeđa sjenila jer smatraju da će se stopiti s njihovom bojom očiju i izgledati prirodno. Nažalost, efekt do kojeg ova beauty pogreška vodi je umoran i neispavan izgled.

Ono što bi se, ako imate smeđe oči, trebalo svakako pronaći u vašoj make-up ladici je paleta sjenila hladnih boja poput tamnoplave, sive, puderasto ružičaste i ljubičaste. Ove će boje vašim očima dati pravu zavodljivu notu, a uz to ćete izgledati svježe i odmorno.

Ako posjedujete paletu s toplim smeđim nijansama i niste spremne riješiti je se, ono što možete učiniti je nanijeti smeđe sjenilo samo na vanjski kut oka, a ostatak kapka ispuniti svjetlucavom bojom šampanjca koja će otvoriti vaš pogled i dati vašim očima poseban sjaj, prenosi Index.

Poznata vizažistica Jennifer Trotter upozorila je kako biste trebale pripaziti i na odabir boje rumenila i ruža. Ono što će vam najbolje pristajati ako imate smeđe oči su nježne ružičaste nijanse koje će vašem licu "pokloniti" nekoliko dodatnih sati sna koje niste uspjele odspavati.

NEMA KOMENTARA