Ova frizura najveći je trend nadolazećeg ljeta

Radiosarajevo.ba
Ova frizura najveći je trend nadolazećeg ljeta
Instagram / Frizure za ljeto 2020.

Ovu frizuru vrlo lako možeš oblikovati i sama, a prednje pramenove možeš ostaviti blago uvijene ili ih izravnati također, možeš svaki put kreirati novi izričaj ovisno o tome hoćeš li kosu koju si skupila svezati u visoki rep, pletenice ili nisku punđu.

Istina je da od povratka nekih beauty trendova zaziremo, drugima se radujemo. Nasreću, ovo je jedan od onih kojima nam je itekako vratio osmijeh na lice.

Riječ je o frizuri koja se stilizira tako da prednji pramenovi ostaju padati uz lice dok je ostatak kose svezan u punđu ili rep. 

Frizure za ljeto 2020. - undefinedInstagram: Frizure za ljeto 2020.

Početkom godine, dok svijet nije bio obustavljen radi epidemije korona virusa, slavne dame poput Jennifer Lopez, Margot Robbie i Due Lipe imali smo priliku na crvenom tepihu vidjeti u inačici ove frizure.

Dok su ove dame pred fotografske objektive 'isfurale' frizuru koju u prednjem djelu krase pomno ispeglani pramenovi, odbjegla vojvotkinja Meghan Markle i provokativna Influencerica rado posežu za nešto opuštenijom verzijom ove frizure.

Upravo ova druga, opuštenija verzija s lagano uvijenim prednjim pramenovima ima preduvjet postati apsolutni hit za nadolazeće ljetno razdoblje. Naravno, sa sobom nosi i dašak nostalgije budući da nas poput vremenskog stroja vraća dvadesetak godina unatrag. Tada su ovakve frizure rado nosile najveće zvijezde poput Jennifer Aniston, Kate Moss i Alice Silverstone.

Frizure za ljeto 2020. - undefinedInstagram: Frizure za ljeto 2020.

Romantika i nostalgija

Baš kao tada, tako i sada djevojke obožavaju ovu frizuru jer ju je vrlo lako napraviti, a istovremeno djeluje tako ležerno. Prigodna je kako za one s dugom, tako i za one s poludugom kosom. Možeš ju vrlo lako postići tako da izdvojiš prednja dva pramena dok ostatak kose povezeš sa strane. Izdvojene pramenove možeš, ovisno o vlastitim željama, stilizirati uz pomoć pegle ili figara, piše Miss7.hr

Naravno, možeš se poslužiti i trikovima pa umjesto uređajima koji rade na principu topline, oblikovati uz pomoć najlonki, trakica ili novina.

Frizure za ljeto 2020. - undefinedInstagram: Frizure za ljeto 2020.

Poigraj se s detaljima

Osnove su vrlo jednostavne, a sjajna stvar je što ovoj frizuri možeš svaki put dati novi izgled ovisno o tome kako stiliziraš ostatak kose. Na tebi je da odlučiš hoćeš li je povezati u pletenice, podignuti u visoki rep ili nisku punđu. Također, možeš je poput popularnih djevojka iz 90-ih ukrasiti i ukosnicama, ali i maramama te predimenzioniranim kopčama za kosu. Solucija je mnogo, a rezultat je uvijek jednako dojmljiv. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije