FOTO: Uz ove trikove izgledat ćete sjajno u novogodišnjoj haljini

Radiosarajevo.ba
FOTO: Uz ove trikove izgledat ćete sjajno u novogodišnjoj haljini
/ Ako ste se odlučili za elastične hlače, odaberite što tamnije. Pravilo za skinny jeans je - ni preplitko, ni preduboko. Foto: Arhiv

 Novogodišnja noć trenutak je u kojem se mnoge žele prikazati u najboljem svjetlu, no realno je da nam savremeni život nameće izuzetno visoke standarde 'dobrog izgleda'. 

Ne očajavajte. Najvažniji je vaš stav prema sebi i drugima. Ima nešto i u onoj narodnoj 'glavu gore' jer ukoliko imate ravno držanje, u velikoj mjeri ste doprinijeli figuri i tome kako vas drugi doživljavaju. 

U procjeni onoga što vam dobro stoji pomoći će vam ogledalo i foto-aparat, dovoljno onaj na mobitelu. Uslikajte se u ogledalu ili zamolite nekoga da vas fotografiše. Na ovaj način vidjet ćete sebe 'drugim očima'.   

Ukoliko mislite da imate nekoliko kilograma viška, možete ih vizuelno neutralizirati. Stilisti nam otkrivaju nekoliko trikova uz pomoć kojih možemo vizuelno skinuti po pet-šest kilograma. Pogledajte fotogaleriju

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije