FOTO: Fotografije gay para i njihove djece obišle svijet

Radiosarajevo.ba
FOTO: Fotografije gay para i njihove djece obišle svijet

Fotografije dva gay oca nedavno postavljena na Instagramu pridobila je veliku pažnju i obišla svijet.

Naime, Kordale i Kaleb su mlad i uspješan par afroamerikanaca koji žive u Atlanti i odgajaju troje djece, uništavajući svojim životom sve stereotipe o homoseksualnim vezama. Ova dva ponosna oca mijenjaju pogled koji većina ljudi ima na drugačije porodice, postavljajući fotografije svog uobičajenog života na Instagramu.

Svojoj djeci pomažu s domaćim zadaćama, prate ih u školu, i pokazuju im svu potrebnu ljubav. Prošle sedmice simpatični momci objavili su fotografiju na kojoj češljaju svoje kćeri i spremaju ih za školu.

Ispod fotografije su napisali:

"Biti otac znači buditi svoje kćeri u 5.30 ujutro, napraviti im doručak, odjenuti za školu i otpratiti na autobus do 6.30. Ovo je uobičajen dan u našem domu. Nije lako, no uživamo u svakom trenutku."

Komentari su, začudo, bili posve pozitivni, kakav je uostalom i njihov Instagram profil: pun preslatkih porodičnih, sasvim normalnih, trenutaka, piše Jutarnji.

Pogledajte ovu dirljivu fotogaleriju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije