Fensi, šmensi: Šta vi kažete na trendove i modu za muškarce za ovu godinu

3
Radiosarajevo.ba
Fensi, šmensi: Šta vi kažete na trendove i modu za muškarce za ovu godinu
Foto: Vogue / Moda za muškarce za proljeće/ljeto 2021

Godina 2020. bila je pogođena je pandemijom koja je prisilila cijeli svijet na poduzimanje iznimnih mjera.

Dizajneri su morali biti kreativni i koristiti svoju umjetnost tokom predstavljanja svojih kolekcija proljeće-ljeto 2021. godine. Iako su neki odlučili prikazati svoje kolekcije poštujući zdravstvene mjere koje su poduzele vlade svake zemlje, drugi su predložili nove domišljate alternative.

Nije iznenađenje, piše Vogue, da je ova sezona namijenjena optimizmu i puni nade.

Ovaj se pojam pretvara u svijetle boje, odijela svih formalnosti, sportsku odjevnu odjeću (naravno, s modnim naglascima), izuzetno velike hlače u kojima vlada vrhunska udobnost i - pidžame. Također

su predstavljeni snažni simbolični uzorci kao što su cvijet, eksplozija printova svih vrsta, povratak zaboravljenih sandala/čarapa u kombinaciji i čitav niz pastelnih boja.

Pogledajte top 20 muških modnih trendova za proljeće/ljeto 2021. godine.

Tu su bomber jakne, ležerna odijela te kimono, bermude, izuzetno velike hlače, puno džepova na svemu, mornarske košulje, neo print, dnevna pidžama, pletena odjeća za ljeto, couture trenirke, a ove su se godine vratili i oni najkraći kupaći kostimi za muškarce.

Pogledajte galeriju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije