Evo kako da uživate u ljetnim danima gdje god da se nalazite

0
Promotivni tekst
Evo kako da uživate u ljetnim danima gdje god da se nalazite
Foto: Gorenje / Gorenje proizvodi

Pred nama je najsunčaniji dio godine, pun neobuzdanog optimizma, naizgled beskrajne energije i dobrih vibracija posvuda.

Ljeto je vrijeme za zabavu, druženje, vrijeme da se maksimalno opustimo. Svi znamo koliko je bitno imati odgovarajuće uređaje koji će nam olakšati trenutke opuštanja – od roštilja za savršeno pripremljene obroke, pa do sokovnika za brze i zdrave napitke.

Upravo zbog toga, bilo da planirate vikend na planini, odmor na moru ili jednostavno uživate kod kuće, pravi izbor može da napravi razliku između vrućeg, nepodnošljivog dana i savršeno opuštajućeg ljeta. Pronađite Gorenje rješenja koja će vam pomoći da uživate u svakom trenutku, bez obzira na temperature.

Ključ za idealan roštilj

Jedna od glavnih dilema tokom ovih vrelih dana je kako da pripremimo ručak, a da ne ugrijemo prostor dodatno. Zato je tu Gorenje roštilj koji možete da odnesete u baštu ili pored bazena i lako postanete majstor roštilja kojem vaši prijatelji i porodica vjeruju. Prilikom pripreme na roštilju, toplina se ravnomjerno raspoređuje po cijeloj neprijanjajućoj ploči, prodirući u unutrašnjost hrane, što omogućava ravnomjernu termičku obradu i savršene rezultate pripreme.

Roštilj (Ilustracija)
Foto: Gorenje: Roštilj (Ilustracija)

Ovaj model ima ugrađeni ventilator koji smanjuje količinu dima koji izlazi prilikom prženja, čini ga idealnim za pripremu hrane u zatvorenom prostoru. Termostat omogućava precizno prženje, a roštilj se brzo zagrijava, štedeći vaše vrijeme. Ne brinite o masnoći na svom roštilju – opremljen je odvodom koji skuplja masnoću u posudi ispod, omogućavajući vam zdravije roštiljanje bez masti dok hrana zadržava svoje nutritivne sastojke, aromu i boju.

Savršeno osvježenje za vrele, ljetne dane

Ove sezone, uz ljetnu Gorenje akciju vi i vaši najmiliji možete uživati u zdravim voćnim aromama uz pomoć VitaWAY JC 200 BE sokovnika koji čuva dragocjene enzime i nutritivne materije najbliže njihovom prirodnom obliku. Svi sastojci se filtriraju kroz mrežastu cjediljku koja omogućava da prođe minimalna količina pulpe. Sa tehnologijom direktnog hladnog presovanja nivo ekstrakcije je do 90 posto, a napitak sadrži 50 posto više vitamina. S obzirom da nije potrebno prethodno rezanje, oprano voće se jednostavno stavi u otvor cijevi. Uz brzu i efikasnu pripremu, sokovnik je vaš najbolji saveznik za hlađenje tokom ovih vrelih ljetnih dana.

Sokovnik
Foto: Gorenje: Sokovnik

Ovi uređaji su tu da obezbijede svježinu, jednostavnost i praktičnost – baš onako kako želite.

Izaberite neke od Gorenje aparata online ili posjetite Hisense Gorenje Studio u vašem gradu, dostupno po promotivnoj ponudi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije