eKupon i studio Selfie: Tretman za osvježenje, podmlađivanje i hidrataciju kože lica

Promotivni tekst
eKupon i studio Selfie: Tretman za osvježenje, podmlađivanje i hidrataciju kože lica
Lice odaje naše raspoloženje, dio karaktera, ali i prezentuje našu higijenu, odnosno pažnju koju pridajemo našoj ljepoti.

Osnova ljepote svakako su njegovano lice i besprijekoran ten. Rezultati se na postižu preko noći ali se uložan trud svakako isplati.

Mezoporacija omogućava da se apsorpcija aktivnih supstanci hijalurona, kolagena, vitamina, retinola i ostalih bioaktivnih stimulansa poveća i do 99% na dubini od 1 cm.

Tretman je potpuno bezbolan i brz. Efekti mezoporacije su odmah vidljivi. Također poslije ovog vrlo prijatnog i opuštajućeg tretmana možete nastaviti sa vašim svakodnevnim obavezama jer nema nikakvih iritacija na koži.

Već poslije prvog tretmana, vaša koža će primjetno da bude nježna, bore primjetno umanjene, a Vi zadovoljni sa novootkrivenom metodom koja će Vas zasigurno oduševiti.

Tretman mezoporacije lica bez igala platite 23 KM umjesto 50 KM u Kozmetičkom studiu ljepote Selfie

Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo. Tehnikom mezoporacije mogu se tretirati određeni problemi na koži koji su posljedica starenja, kao što su bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata i dekoltea, poremećaj pigmentacije.

Mezoterapija bez igala (mezoporacija) je apsolutno i najmodernija alternativa klasičnoj mezoporaciji za osobe koje zbog straha od igle izbjegavaju klasičnu mezoterapiju, a žele riješiti problem opuštene kože, bora, fleka, celulita i strija.

Mezoporacija je proces koji omogućava unos aktivnih materija u tkivo na dubinu ekvivalentnu mezoporacijskim iglama.

eKupon vam donosi savršenu ponudu: 
Tretman za osvježenje, podmlađivanje, hidrataciju i zatezanje kože lica nudi Vam Kozmetički studio Selfie - Tretman mezoporacije lica bez igala platite 23 KM umjesto 50 KM! Detalje o ponudi možete pogledati OVDJE!

Kupon možete iskoristiti odmah nakon obavljene kupovine, a najdalje 20.07.2016. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije