Dorina ponovo nagrađuje

Radiosarajevo.ba
Dorina ponovo nagrađuje


Velika nagradna igra Dorine započela je 15. 10. 2012. i u duhu predstojećih blagdana pripremamo brojne darove za vjerne potrošače.

Ovaj put nagradna igra se odvija u čak tri kola i traje duuugo, duuugo, sve do 01. 3. 2013., kako bismo donijeli dašak vedrine u što više obitelji.

U skladu s ovim ciljem, pripremljen je i privlačan nagradni fond.

Za sve one (ne)potrebne stvarčice, za koje inače nema mjesta u kućnom budžetu, a koje beskrajno razveseljavaju nas i naše najmilije – tu je DORINA DŽEPARAC: Petnaest  sretnih dobitnika Dorina nagrađuje s 100,00 KM na računu i tako svaki mjesec tijekom cijele godine!

Sedmorica sretnih dobitnika godišnje zalihe Dorina čokolada dobit će slatki zadatak raspodijeliti čak 365 Dorina na članove svoje obitelji i/ili društva. Mi sugeriramo: Za svaki dan u godini – jedna Dorina čokolada!

A ako imaš puno sreće, možeš osvojiti i glavnu nagradu u velikom finalu 05. 3. 2013. – 20.000 KM na potrošačkoj kartici!

Sve što trebaš  napraviti je sakupiti 10 Dorina logotipa (izrezati s ambalaže) i poslat  ih na Kraševu adresu u Širokom Brijegu:

Kraš trgovina
“Nagradna igra Dorina”
p.p. 9
88 200 Široki Brijeg

Požuri! Izreži! Pošalji! OSVOJI!!! Neka Dorina, bude tvoja čokolada br. 1.!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije