Čizme Elle Dvornik imaju bolji efekat od photoshopa

Radiosarajevo.ba
Čizme Elle Dvornik imaju bolji efekat od photoshopa
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Od svih trendova kada je obuća u pitanju, ove zime su se posebno istakle duboke čizme preko koljena sa visokom štiklom, i to ne bez razloga - kao što je Ella Dvornik pokazala, ovaj model čizama ne samo da izgleda sjajno, već i vizuelno produžava noge.

Blogerka i influenserka, koja ovih dana uživa u Engleskoj gdje je i dočekala Novu godinu, prati najaktuelnije trendove, a neke i sama stvara, budući da je među najutjecajnijim blogerkama sa ovih prostora, piše Noizz.

Zato i ne čudi što je za "najluđu noć" odabrala savršen i veoma jednostavan outfit - zimsku haljinicu i čizme koje izgledaju toliko dobro, da bismo ih trpjeli na nogama čak i da su najneudobnije na svijetu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Nije nikakva novost da visoke potpetice izdužuju nogu, ali fora sa ovakvim modelima čizmama je u tome što to čine daleko efikasnije od, recimo, običnih salonki.

Ipak, da bi efekat bio potpun, jako je važno da ispoštujete jedno pravilo: haljinica mora da bude dovoljno dugačka da prekrije kraj čizama.

Tek tada se stiče utisak kao da su vam noge daleko duže nego što zaista jesu. Naravno, visoka štikla se podrazumjeva.

Uparite to sa haljnom koja je sječena u struku ili sa suknjom koja ima dubok struk, i imate pun pogodak. Doduše, Ella Dvornik je sama naglasila da je za wow efekat na ovoj slici zaslužan i ugao fotkanja, budući da je slikana odozdo, ali čizme su svakako odigrale veliku ulogu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije