Bruno Banani predstavio novu liniju Magnetic parfema

0
Radiosarajevo.ba
Bruno Banani predstavio novu liniju Magnetic parfema
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Andrea Trgovčević Iličić

Kompanija Orbico, ekskluzivni distributer Bruno Banani parfema za Bosnu i Hercegovinu, predstavila je novu liniju parfema.

Na događaju su predstavljeni novi ženski parfem Magnetic Woman i novi muški parfem Magnetic Man.

Predstavljanje nove linije parfema Bruno Banani
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Bruno Banani Magnetic

Magnetic Woman je zavodljiv i ženstven parfem za žene. Gornje note su kruška, crna ribizla i bergamot, srednje note su jasmin, gianduja i kakao, a bazne note su cedar, kašmeran i amber.

Ovaj parfem je inspiriran ženama koje posjeduju moć privlačenja. Parfem je dizajniran da bude zavodljiv i ženstven, a njegova topla i senzualna kompozicija oslobađa vašu zadivljujuću auru.

Predstavljanje nove linije parfema Bruno Banani
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Predstavljanje nove linije parfema Bruno Banani

Gornje note su one koje se prvo osjete kada se parfem nanese na kožu. U Magnetic Womanu, gornje note su kruška, crna ribizla i bergamot. Kruška je svježa i sočna, crna ribizla je kisela i aromatična, a bergamot je citrusan i osvježavajući.

Srednje note su one koje se osjete nakon što gornje note izblijede. U Magnetic Womanu, srednje note su jasmin, gianduja i kakao. Jasmin je cvjetan i zavodljiv, gianduja je kremasta i slatka, a kakao je gorko-slatki.

Bazne note su one koje ostaju na koži najduže. U Magnetic Womanu su to cedar, kašmeran i amber. Cedar je topao i drven, kašmeran je mekan i baršunast, a amber je topao i drvenast.

Predstavljanje nove linije parfema Bruno Banani
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Predstavljanje nove linije parfema Bruno Banani

Magnetic Man je senzualan i odvažan parfem za samouvjerene muškarce. Gornje note su rum, đumbir i crni papar, srednje note su vetiver, cedrovina i sandalovina, a bazne note su tonka, vanilija i amber.

Ovaj parfem je inspiriran neodoljivim šarmantima koji ostavljaju trag. Parfem je dizajniran da bude senzualan i odvažan, a njegova topla i drvenasta kompozicija oslobađa snagu privlačnosti.

U Magnetic Manu gornje note su rum, đumbir i crni papar. Rum je topao i slatkast, đumbir je začinjen i aromatičan, a crni papar je oštar i pikantan.

Predstavljanje nove linije parfema Bruno Banani
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Predstavljanje nove linije parfema Bruno Banani

Što se tiče srednjih nota u Magnetic Manu su to vetiver, cedrovina i sandalovina. Vetiver je zemljan i drven, cedrovina je topla i mošusna, a sandalovina je mekana i kremasta.

Bazne note su tonka, vanilija i amber. Tonka je slatkasta i kremasta, vanilija je topla i zavodljiva, a amber je topao i drvenast.

Lejla Ražanica
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Lejla Ražanica

'Bruno Banani je poznat po svojim trendovskim i pristupačnim parfemima. Nova linija Magnetic je još jedan dokaz njihove kreativnosti i inovativnosti', naveli su iz kompanije Orbico Bosna i Hercegovina.

Na događaju predstavljanja nove linije parfema kompanije Orbico, ekskluzivnog distributera Bruno Banani parfema za Bosnu i Hercegovinu, atmosfera je bila nevjerojatna. Prisutni su imali priliku isprobati nove mirise i upoznati se s Bruno Banani brandom, a dio atmosfere možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Andrea Trgovčević Iličić i Kristijan Iličić
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Andrea Trgovčević Iličić i Kristijan Iličić

Brend ambasadori, slavni i omiljeni travel par Balkana, Andrea Trgovčević Iličić i Kristijan Iličić, zajedno su s prisutnima podijelili svoje iskustvo s novim mirisima, o kojima su ranije pisali: "Naša priča je posebna. Prepoznali smo se bez riječi, miris nas je odao. Magnetski smo se privukli. Sve postaje intenzivno, zamamno, senzualno, snažno... I taj miris koji se ne zaboravlja... Dvije duše, privučene snažnom željom da se spoje."

Uz to, poznata pjevačica Tijana Dapčević dodala je dodatnu notu glamura svojim prisustvom na ovom ekskluzivnom događaju. Sve u svemu, veče je bilo ispunjeno uzbuđenjem i elegancijom, stvarajući nezaboravno mirisno iskustvo za sve prisutne.

Tijana Dapčević
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Tijana Dapčević

Parfemi su već dostupni u prodaji u svim bolje opskrbljenim parfimerijama u Bosni i Hercegovini.

Dodatne informacije o parfemima mogu se pronaći na Facebook stranici Orbico Beauty BiH.

Bruno Banani je njemački modni brend koji je osnovan 1994. godine. Poznat je po svojim trendovskim i pristupačnim proizvodima, uključujući donje rublje, odjeću, obuću i parfeme.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije