Bogati Rus varao ženu s mlađom kolegicom, no svoje milijarde ne dijeli

Radiosarajevo.ba
Bogati Rus varao ženu s mlađom kolegicom, no svoje milijarde ne dijeli

Moćni Rus izgleda može sve što poželi, pa je nakon razvoda odlučio zadržati svoj novac. Strani mediji raspisali su se o najbogatijem Rusu Vladimiru Potaninu koji se razvodi od supruge Natalije nakon 30 godina braka i troje djece. Potanin je pao na 15 godina mlađu kolegicu koja je radila za njega, a s njom je dobio i vanbračno dijete, prenose strani mediji.

Natalija se sada bori za pola bogatstva, no Vladimir ne popušta. Čak na sudu tvrdi da nema nikakve nekretnine ni imovinu, no povrijeđena Natalija obratila se medijima i ne želi mu dopustiti da prođe nekažnjeno. 

Zahtjev za razvod tražio je 2013., no želi da se u papirima napiše da su papiri predani još 2007. na što Natalija nije pristala jer sumnja kako prepisuje imovinu kako ne bi morao ništa dijeliti s njom i s njihovom zajedničkom djecom.

Vladimir isto tako ne popušta, te je prekinuo sve kontakte s obitelji. Ponudio je Nataliji 32 milijuna funti, no ona na to nije pristala s obzirom na to da to da je njegovo bogatstvo procijenjeno na 10 milijardi funti. 

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije