Bivša kečerica: "Niko se nije htio se*sati sa mnom, plakala sam i bila očajna”

Radiosarajevo.ba
Bivša kečerica: "Niko se nije htio se*sati sa mnom, plakala sam i bila očajna”
Foto: Instagram / Aj Lee

Bivša kečerica Aj Lee govorila je o svojim počecima u hrvanju, a otkrila je i pikanterije iz svog privatnog života, prenosi Index.hr.

Mnogima se najzanimljivijom učinila ona o njenom seksualnom životu jer je istaknula kako jedan duži vremenski period nije mogla pronaći partnera.

“U to vrijeme nisam nosila šminku ili odjeću koja je odgovarala onome što su htjeli vidjeti na televiziji i zbog toga sam bila u nevoljama. Rekli su mi da se nitko od njih ne želi seksati sa mnom, to je naslov jednog od poglavlja u mojoj knjizi. Plakala sam i bila sam očajna. Ljudi su željeli da gledaju zgodne i našminkane žene, koje se ne bore”, priznala je Aj pa dodala:

“Bilo je demoralizirajuće, pokušala sam se uskladiti, ali to nije bila osoba koja sam htjela biti. Oni, navijači su bili ti koji su me spasili, jer su voljeli moj način života”, zaključila je.

Kečersku karijeru započela je 2007. godina, a 2015. godine je pronašla i supruga, CM Punka, također hrvača koji je godinama nastupao u WWE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije