Bijela odjeća je promijenila boju? TikTokerica otkrila kako da ponovo izgleda kao nova

1
Radiosarajevo.ba
Bijela odjeća je promijenila boju? TikTokerica otkrila kako da ponovo izgleda kao nova
Foto: Printscreen / TikTok / Bijela odjeća

Iako je idealna za toplo vrijeme, problem s bijelom odjećom jest to što nakon nekoliko pranja ona često više i ne bude bijela, no postoji jednostavan trik s kojim će opet izgledati kao nova.

Chantel Mila, koja se bavi čišćenjem i stiliziranjem, podijelila je iznenađujući trik za koji tvrdi da bijelu boju održava sjajnom, kako prenosi The Sun.

Naime, sve što trebate napraviti jest u posudu sipati tople vode, ubaciti svoju bijelu odjeću i jednu tabletu za zubnu protezu. Ona će, naime, s odjeće skinuti sve mrlje i vratiti joj sjaj...

Niko ne može da vjeruje kakvu je lopticu stigao Damir Džumhur: Svi se oduševili ovim potezom

Niko ne može da vjeruje kakvu je lopticu stigao Damir Džumhur: Svi se oduševili ovim potezom

Ovaj je video oduševio brojne korisnike društvenih mreža, a mnogi su otkrili kako jedva čekaju isprobati njen trik.

"Moram ovo isprobati, ali moj dečko prvo mora početi odvajati bijelo rublje pri pranju", komentirala je jedna korisnica, a druga je dodala: "Sjajno! Jedva čekam vidjeti rezultate na svojoj odjeći."

Uz ovaj jednostavan trik Chantel je podijelila još dva savjeta za održavanje odjeće urednom, ali i za lakše snalaženje s brojnim ključevima na privjesku. Za jednostavno označavanje ključeva potreban je samo lak za nokte u raznim bojama, a za skidanje mucica s odjeće poslužiti će i žilet ili britvica.

@mama_mila_

Which one will you try first? 🌻 #lifehacks #homehacks

♬ about damn time x promiscuous - Adam Wright

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije