Beč se na 14 dana pretvara u veliko sportsko igralište

Radiosarajevo.ba
Beč se na 14 dana pretvara u veliko sportsko igralište

Bečki radnički, gimnastički i sportski savez (WAT) ove godine od 5. do 18. augusta po četvrti put organizuje fitnes akciju pod nazivom 'SPORT.PLATZ Wien'. Tokom 14 dana svi zainteresovani besplatno mogu učestvovati u raznim sportskim programima pod vodstvom profesionalnih trenera.

Zaljubljenici u sport će moći trenirati na otvorenom, a bogat sportski program će se održavati na  raznoraznim lokacijama  širom Beča.

Posjetioci su svakog dana od 18:00 sati pozvani na učešće na jednom od uzbudljivih treninga. U ponudi  su ove godine po prvi put posebno razvijeni koncept vježbanja pod nazivom Antara, koji služi jačanju leđa i zatezanju stomaka, zatim Piloxing, koji predstavlja kombinaciju pilatesa i boksa i veseli plesni stil iz indijskih filmova Bollywood Dance. 

Bečlije, naravno, neće ostati uskraćene ni za jako popularne fitnes programe kao što su latinoamerički plesovi, Power Gym ili Zumba.

Veliko finale će se održati 18. augusta na trgu 'Karlsplatz', a učesnicima programa će kao nagrada za sudjelovanje biti podijeljeni razni poklončići poput sunčanih naočala, kačketa, torbica, lopti za vodu i mnogih drugih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije