Banjalučanka posuđuje matursku haljinu djevojkama koje nemaju mogućnost da je kupe

Radiosarajevo.ba
Banjalučanka posuđuje matursku haljinu djevojkama koje nemaju mogućnost da je kupe

Jovana Todić iz Banje Luke odlučila se za plemenitu gestu - posuđuje svoju matursku haljinu djevojkama koje nisu u mogućnosti da je kupe, piše ATV Banja Luka na svom portalu.

"Pošto se polako približavaju mature, vjerujem da se djevojke i momci polako spremaju, isto tako mislim da postoje i one porodice koje nisu u mogućnosti da spreme svog maturanta, nažalost..

Zato, želim ovim putem da zamolim sve one koji su voljni pomoći svojoj rodici ili prijateljici iz razreda, koja nije u mogućnosti kupiti svečanu haljinu, da podijele moju objavu, i da mi se slobodno jave, jer želim da posudim svoju haljinu, i iskreno nekome uljepšam onu najljepšu večer u životu...

Haljina je prošle godine bila kod lijepe Aleksandre u Nevesinju, tako da nije važno ni u kojem gradu živi djevojka, naći ćemo način da joj se haljina dostavi..

Jedino što tražim je da mi se haljina vrati, uredna, kako bi mogla nastaviti svoj krug dalje...

Neka se niko ne ustručava, i slobodno neka se javi. Haljina je jako lijepa, i kao što možete vidjeti i bez tragova nošenja", napisala je ova Banjalučanka na svom Facebook profilu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije