Avon predstavlja novi mirisni par: Bijou for Her i Bijou for Him

Radiosarajevo.ba
Avon predstavlja novi mirisni par: Bijou for Her i Bijou for Him

Avon predstavlja novi mirisni par koji je osmislio poznati francuski dizajner Christian Lacroix - Bijou for Her i Bijou for Him. Christian Lacroix uspješno surađuje s Avonom od 2007. godine stvarajući predivne raskošne mirisne kreacije koje obožavaju žene i muškarci širom svijeta. 

Bijou koncept inspiriran je vizijom da nijedan dobar modni komad nije potpun bez dodatka dragulja. 

Bijou For Her by Christian Lacroix je sladak osvježavajući miris iz porodice orijentalno-začinskih parfema. Kompozicija sadrži note svjetlucave talijanske mandarine, jabuke i kruške u vrhu, vaniline orhideje, arapskog jasmina i gardenije u srcu, te začinjenog zvjezdanog anisa, sandalovine, vanilije s Madagaskara i mošusa u bazi. 

Dostupan je kao 50 ml Eau de Parfum.

Bijou For Him by Christian Lacroix predstavlja rafiniran kontrast svježih, začinskih i drvenih nota. Pripada porodici aromatično drvenastih mirisa i otvara se akordima đumbira, grejpa i rabarbare. U srcu su pomiješani cvijet narandže, muškatna žalfija i kardamom, te u bazi mirisa kašmir i vetiver sa Haitija. 

Dostupan je kao 75 ml Eau de Toilette.

Christian Lacroix Bijou EDP for Her, 29,90 + POKLON! ukrasna kutija

Christian Lacroix Bijou EDT for Him, 25,90 + POKLON! ukrasna kutija

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije