Amerikanka sa najširim bokovima na svijetu

Radiosarajevo.ba
Amerikanka sa najširim bokovima na svijetu


Mikel Ruffinelli (39) iz Los Anđelesa ima najšire bokove na svijetu od čak 2,5 metara. Naime, ona ima 190 kilograma, i svakodnevno pojede oko 3.000 kalorija kako bi održavala svoju "liniju", prenosi Kurir.

Mikel se zaklela da neće nikada držati dijetu, a njen suprug Reggie Brooks (40), s kojim je u braku deset godina, obožava njene bokove.

"Obožavam svoju liniju i ne vidim razlog zašto bi išla na dijetu ako nemam problema sa zdravljem. Obožavam meksičku hranu, čips i ostale poslastice. Suprug mi je rekao kako izgledam jako seksi, a naš intimni život je jak dobar", ispričala je Mikel.

Muž joj svakodnevno govori da je predivna i da je obožava.

"Muškarci ne vole mršave devojke. Više vole figure žena u obliku pješčanog sata", zaključila je Mikel.

Žena sa najvećim bokovima na svijetu ima problema da prođe kroz vrata i sve stolice u kući su im ojačane gvozdenim šipkama. Mikel ne može da se vozi običnim automobilom, već vozi kamion.

Mikel je kao djevojka bila mršavica, a počela je da se deblja poslije prve trudnoće kada je imala 22 godine. Sve više se debljala posle svake trudnoće, a ima četvero djece.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije