Ako već niste, zbog ovih kombinacija poželjet ćete na spoj za Dan zaljubljenih

1
Promotivni tekst
Ako već niste, zbog ovih kombinacija poželjet ćete na spoj za Dan zaljubljenih
Foto: Deichmann / Deichmann outfit za Dan zaljubljenih

Deichmann je omiljena shopping destinacija koja kupcima nudi kvalitetne i trendi modele obuće i idealno mjesto gdje će žene, muškarci i cijela porodica pronaći svoje cipele.

S dolaskom Valentinova sigurno ste već isplanirali nekakav romantični izlazak ili putovanje, a kako god da se odlučite provesti Dan zaljubljenih, sigurno ćete morati isplanirati i odgovarajući outfit. U Deichmannu smo pronašli idealne kombinacije cipela za njega i nju koje će se savršeno uklopiti u sve vaše planove.

Za parove koji vole eleganciju

Foto: Deichmann

Ako ćete ovo Valentinovo provesti na elegantnoj večeri, u pozorištu ili planirate da se počastite koktelom, uskladite kombinaciju sa partnerom. Muškarci će često posegnuti za "sigurnim" izborom pantalona i košulje, pa svoju kombinaciju mogu osvježiti cipelama poput onih koje smo pronašli u Deichmannu u egzotičnom kožnom uzorku. Crne cipele su uvijek dobra ideja, ali nam se čini da je Valentinovo savršena prilika da svoju garderobu i outfit obogatite parom unikatnih cipela, poput trendi modela u boji ciklame, koji nas je osvojio čim smo prvi put ušetali u Deichmann.

Ako preferirate aktivan dan zaljubljenih

Foto: Deichmann

Parovi koji zaziru od formalnih izlazaka mogu iskoristiti Dan zaljubljenih da zajedno uživaju u hobiju. Ako je vaš zajednički hobi planinarenje ili otkrivanje novih mjesta, oduševit će vas asortiman tople vanjske obuće koja vas očekuje u Deichmannu. Muške treking gležnjače u maslinasto zelenoj nijansi su tople i udobne, a roze čizme sa dodatnim termo krznom iznutra su apsolutno najženstveniji model obuće za zimske aktivnosti na otvorenom koji smo do sada vidjeli.

Jedinstvene patike za dan zaljubljenih

Foto: Deichmann

Specijalna izdanja patika za Dan zaljubljenih osvajaju srca ljubitelja sportskog stila iz godine u godinu. Jednostavni bijeli modeli sa posebnom porukom ili dodatkom klasičnih simbola Valentinova u crvenoj i roze boji osvajaju i žene i muškarce. Odmah nas je zaintrigirala pomisao na usklađen par cipela, a u Deichmannu smo potražili neke od bijelih i crvenih modela popularnih marki patika. Uz ovako usklađen izbor obuće, sigurni smo da će se svaki plan pretvoriti u nezaboravno, romantično Valentinovo.

Foto: Deichmann

Idealan izbor obuće za žene i muškarce osvojit će i vaše srce! Ponudu omiljene shopping destinacije kada su u pitanju modni dodatci razgledati možete i putem zvanične stranice Deichmann.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Najnovije