20 signala da 'gušite' jedno drugo

Radiosarajevo.ba
20 signala da 'gušite' jedno drugo

Nakon određenog perioda koji par provede zajedno, nastupa zasićenje, monotonija i dosada koje vrlo lako mogu dovesti do pucanja veze, ukoliko se ne poradi na osvježenju odnosa.

Očuvati vezu, a da pritom prstom ne mrdnete, nemoguća je misija. Kvalitetna veza zahtijeva konstantna ulaganja, a ukoliko toga nema, budite sigurni da će vaš odnos pući poput tikve. Ukoliko volite i želite pored svog partnera ostati zauvijek, nekoliko je stvari na koje morate dobro obratiti pažnju.

U pitanju su jasni znakovi da ste zapali u ljubavnu krizu i samo ako ih budete svjesni moći ćete raditi protiv katastrofe i riješiti se mogućih negativnih posljedica. Svako spava pod svojim pokrivačem.

U stanju ste da kažete voljenoj osobi da vas izluđuje na potpuno normalan način, a da se pritom ni ne posvađate.

Uskačete partneru pod tuš bez ikakve seksualne konotacije, samo zato što kasnite na posao. Sve poruke koje razmjenjujete uglavnom se vrte oko namirnica koje morate kupiti i obaveza koje morate ispuniti.

Radije nešto radite po kući, nego što se seksate.

Ne trudite se da mu budete seksi. Hodate pred njim sa zubnom pastom na licu, kojom želite isušiti bubuljice. Uopće se ne trudi da pazi koji proizvod ne sadrži suho grožđe ili neki drugi sastojak koji ne volite. Ne stidite se da budete na wc šolji dok je on u kupatilu.

Ne idete zajedno na spavanje

Spavate sve češće odvojeno. Jedete odvojeno osim kada planirate zajedničku večeru. Ne uzrujavate se ako ga ne čujete cijeli dan, jer znate da je zauzet.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije