Zvijezde prognoziraju: Pred Bikovima poslovni dogovor, Vage pune strasti

0
Radiosarajevo.ba
Zvijezde prognoziraju: Pred Bikovima poslovni dogovor, Vage pune strasti
Foto: Arhiv / Ilustracija / Horoskop

Pogledajte šta vam danas donose zvijezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Gomilu zadataka ste postavili ispred sebe i dat ćete svoj maksimum da ih završite. Uskakat će tu s vremena na vrijeme i dodatne obaveze, pa ćete morati da mijenjate prioritete. Dan za inicijativu i komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna.

Foto kritika | Kada će se u Sarajevu konačno početi poštovati saobraćajni znakovi?

Foto kritika | Kada će se u Sarajevu konačno početi poštovati saobraćajni znakovi?

BIK

Danas imate jedan važan poslovni dogovor i razmišljat ćete na koji način da se postavite da biste najviše izvukli od ovog sastanka. Emotivni segment je odlično postavljen, možete se opustiti sa voljenom osobom. Uživanje.

BLIZANCI

Zabrinuti ste jer postoji mogućnost da jedan poslovni dogovor bude odložen. Preuzimite inicijativu i ne dozvolite da dođe do prolongiranja. Ljude sa kojima dolazite u kontakt ne ostavljate ravnodušnim – komunikativni ste, zabavni i duhoviti.

RAK

Osjećat ćete se opuštenije i možete da se radujete, jer vam je jasno da ćete uspjeti da rešite važnu poslovnu situaciju. Do vas dolaze vijesti o finansijskom prilivu. Pokrenite se prema osobi koja vam je interesantna, možete započeti zanimljivu komunikaciju.

LAV

Uspjeli ste da ostvarite veći dio od onoga što ste namjeravali, i možete biti zadovoljni rezultatima. Komunikacija sa poslovnim partnerima teče onako kako ste planirali. Dobro ste raspoloženi i ostavit ćete jak utisak na osobu koja vam je bitna.

DJEVICA

Svjesni ste da možete uspjeti da riješite jedan problem i maksimalno ćete se angažovati da ovo privedete kraju. Dogovori sa nadređenima. Jaka inicijativa prema emotivnom partneru ili osobi sa kojom biste želeli da ostvarite nešto više.

VAGA

Trebali bi da budete proračunati i da bolje razmislite prije nego što pokrenete neke dogovore. Međutim, tjera vas jak impuls, nestrpljivi ste. Pazite da u žurbi ne načinite propust ili grešku. Strastan i eksplozivan dan u emotivnim odnosima.

ŠKORPIJA

Nešto što vam je predstavljalo problem možete riješiti uz pomoć saradnika ili kolege. Velike mogućnosti za finansijske prilive. Izuzetno ste raspoloženi da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali nemate strpljenja za njenu usporenost.

STRIJELAC

Za one stvari koje su kočile, danas dobijate još jednu priliku da ih i završite. Zato prionite na posao i angažujte se koliko god možete. Jedna osoba pokušava da vas animira i zainteresuje. Prija vam njena pažnja, zaintrigirani ste.

JARAC

Neke vaše ideje iz prethodnog perioda je danas lakše realizovati. Vi ste u podsticajnom raspoloženju, a i atmosfera u poslovnom okruženju je dobra, pa je lakše raditi i sarađivati sa drugima. Svoje raspoloženje uspjet ćete da prenesete i u odnos sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Vrijeme je da konkretizujete ili pokrenete dogovore o kojima duže vrijeme razmišljate. Imate odličnu inicijativu, ljudi su spremni da vas saslušaju i sada je pravi trenutak za aktivaciju. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada teče glatko.

RIBE

Ovo ni malo nije loš dan, pa se aktivirajte jer možete ostvariti jedan zadovoljavajuć dogovor ili priskrbiti sebi fin finansijski priliv. Nemojte pustiti da ovaj dan prođe bez susreta sa voljenom osobom, jer su pred vama strasni momenti ispunjeni ljubavlju, piše Direktno.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije